Maak nu een afspraak

Medical taping

Het Fysiotherapeutisch Instituut in Arnhem is het Medical Taping centrum van Arnhem. Al sinds 2001 werken onze fysiotherapeuten al met deze vorm van taping. We hebben daardoor natuurlijk veel deskundigheid en ervaring opgedaan om de meest uiteenlopende blessures te behandelen. Daarnaast hebben we regelmatig cursus in onze praktijk om de nieuwste technieken aan te leren vanuit Cure tape. Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het gebruik van Medical taping

Kinesiotaping is een vorm van taping waarbij spieren worden ondersteund in hun functie zonder daarbij de bewegingen van spieren en gewrichten te beperken. Zoals u zult weten zijn spieren erg belangrijk om te bewegen maar wat u misschien niet wist is ze daarnaast ook bepalend zijn voor bijvoorbeeld bloed – en lymfecirculatie en lichaamstemperatuur. Wanneer onze spieren niet goed functioneren kunnen dus veel verschillende klachten ontstaan.

Naast spier- en circulatietapingen is het Fysiotherapeutisch Instituut de laatste jaren bezig geweest met het introduceren en professionaliseren van nieuwe behandelvormen in de regio Arnhem. Nieuwe behandelvormen zijn onder andere Medical taping bij menstruatie- of Hooikoortsklachten. De behandelresultaten bij deze klachten mogen spectaculair genoemd worden.

Vele mensen met menstruatie- of hooikoortsklachten gingen u voor en zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten.

Wilt u graag een behandeling of meer informatie over Medical taping neem dan contact met ons op

Wilt u meer lezen over Medical Taping (www.fysiotape.nl)

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!