Ga terug

Hooikoortstape

Wanneer u klachten heeft als gevolg van hooikoorts gebruikt u wellicht vaak medicatie om de klachten te verminderen. Het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem heeft voor u een andere oplossing om de klachten als gevolg van hooikoorts zonder medicatiegebruik te verminderen. Wij maken gebruik van kinesiotape / medical taping om de klachten te verminderen. Door de tape op een aantal plaatsen aan te brengen kan er reflectoir, via het zenuwstelsel, een invloed worden uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied.

Het meest ideaal is om de tape voor het hooikoortsseizoen aan te brengen. Wanneer u de klachten al heeft kan de tape ook worden aangebracht tijdens de klachten periode.

Na het aanbrengen kan de tape een aantal dagen tot een week gedragen worden. Een maal tapen kan voldoende zijn om de rest van het hooikoortsseizoen klachtenvrij te zijn. Wanneer de klachten aanhouden kan vaker tapen een optie zijn.

Heeft u hooikoortsklachten en wilt u de werking van kinesiotape / medical taping ervaren? Neem dan contact op met het Fysioherapeutisch Instituut om een afspraak te maken met een gespecialiseerde fysiotherapeut die u deskundig kan adviseren en behandelen.

De afgelopen jaren hebben wij bij veel mensen een hooikoortstape aangelegd met zeer goede resultaten. Uit ervaring kunnen wij aangeven dat zeker 80% minder klachten van hooikoorts ervaart door het aanleggen van de tape.
Aangezien het geen fysiotherapeutische behandelindicatie betreft zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage te vragen voor het tape en het aanbrengen ervan. Wij vragen €27,50 voor 3 x tapen. Dit zou voldoende moeten zijn om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen

Wilt u een behandeling? Maak dan hier een afspraak.

Reviews

Mw Oldenkamp

Al jaren heb ik last van hooikoorts en het werd in de loop van de jaren ook erger.

Sinds 2 jaar gebruikte ik ook Zaditor oogdruppels, dit verminderde de klachten wel wat, maar het was niet echt over.

Omdat ik onder behandeling ben bij Het Fysiotherapeutisch Instituut en de klachten dit jaar al vroeg begonnen, werd mij voorgesteld om medical taping tegen hooikoorts te doen, zo van baat het niet, het schaadt ook niet.

Baten doet het zeker. Na een aantal behandelingen gebruik ik geen Zaditor oogdruppels meer en ik heb minder last van de hooikoorts.

Zelfs minder toen ik mijn oogdruppels gebruikte.

Ik zou het ook iedereen aanraden om het te proberen.

Stien Oldenkamp

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?