Ga terug

Missie en visie

Fysiotherapeutische zorg op maat met nadruk op actief herstel en preventie.

Waar staan we voor?

De visie is om hét fysiotherapeutisch centrum van de regio Arnhem te zijn waar we werken aan (uw) herstel en preventie.

Uitleg visie

We bieden een compleet team van fysiotherapeutische specialisten om mogelijk te maken dat elk individu voor elke mogelijke fysiotherapeutische indicatie preventief of middels revalidatie bij ons terecht kan.
Door al deze fysiotherapeutische specialisaties onder één dak aan te bieden kunnen we inwoners van de regio Arnhem voorzien van de juiste persoonlijke begeleiding. We blijven onze kennis middels scholing en training ontwikkelen waarbij ook de nieuwste technologieën gebruikt worden om onze visie waar te maken.

Korte termijn missie

We helpen mensen in alle situaties die vragen om persoonlijke fysiotherapeutische zorg middels beweging en bewustwording. Elk individu en elke situatie vraagt om persoonlijke fysiotherapeutische zorg. Wij bieden alle specialisaties van deze zorg. Wij zijn van nature dienstverlenend en met een glimlach, waarbij we oog hebben voor de persoonlijke situatie van mensen. Samen werken we toe naar kwalitatief herstel en preventie.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?