Ga terug

Medische Training

Word actief……

Sporten en bewegen is van groot belang voor een gezonde levensstijl, mits het op een verantwoorde manier gebeurd. Door te sporten voelt u zich fitter en krijgt u minder last van lichamelijke ongemakjes. Het Fysiotherapeutisch Instituut is de specialist om u hiermee te helpen. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding kunt u bij het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem. Bij ons kunt u niet binnen komen lopen en zelf gaan sporten Wij bieden kleine groepen aan van max 6-8 personen om u intensief te begeleiden. We gaan samen met u een trainingsprogramma samenstellen die aan uw wensen en behoeften voldoet (verbeteren van coördinatie, conditie en kracht )

……….En blijf gezond

Bewegen is erg belangrijk om gezond te zijn en te blijven. U kunt met de training uw belastbaarheid verhogen zodat u blessures in de toekomst kunt voorkomen.

Medisch Training

We gaan u intensief begeleiden en een op maat trainingsprogramma samenstellen. Om dit te kunnen doen moeten we beginnen met een intake. Deze intake bestaat uit een individueel gesprek, waarin o.a.  uw gezondheid in kaart wordt gebracht. Daarnaast vindt er een meting plaats (lengte, gewicht, bloeddruk, lenigheid, spierkracht en het uithoudingsvermogen). Aan de hand van deze gegevens stellen wij in samenwerking met u de trainingsdoelen en uw individuele trainingsprogramma vast. Tijdens de trainingen worden de oefeningen uitgelegd en bijgestuurd.

Stimulerende en prettige omgeving

Trainen bij het Fysiotherapeutisch Instituut staat in het teken persoonlijke en professionele begeleiding in een. Het Fysiotherapeutisch Instituut stelt iedere deelnemer centraal. In onze up-to-date en prettige trainingsruimte kunt u verder herstellen van een blessure, het voorkomen daarvan of het verbeteren van u lichamelijke conditie

Bent u geïnteresseerd in medisch fitness/word actief…….. en blijf gezond bij Het Fysiotherapeutisch Instituut en wilt u zien wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor een gratis proefles.

Wilt u meer informatie over onze training klik dan hier

10 Trainingenkaart

Ben je onregelmatig sporter of wil je slechts af en toe gebruik maken van onze faciliteiten als voortzetting van uw fysiotherapie behandeling? Onze 10 rittenkaart is dan een uitkomst. U kunt komen trainen in een van onze trainingsgroepen. Je hoeft dan geen abonnement van 1of 3 maanden af te sluiten.

Daarnaast wordt de 10 trainingenkaart gebruikt door mensen die zelf ergens sporten maar graag van onze trainingskennis gebruik willen maken om trainingsprogramma’s aan te sturen. Dit kunnen wij dan in MyWellness aanpassen zodat u uw training verder kunt opbouwen

Regels:

  • uiterlijk 24 uur van te voren een bericht per mail of telefoon zodat wij kunnen bekijken of de opgegeven tijd beschikbaar is.
  • De geldigheidsduur van de kaar is 6 maanden
  • De trainingskaart is strikt persoonlijk
  • De kaart dient, uiteraard, meegenomen te worden tijdens de training zodat deze kan worden afgetekend

Voor prijzen kan je hier kijken!

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!