Ga terug

Oncologie Netwerk Presikhaaf

Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden merken we, dat er veel zorg nodig is rondom de oncologische cliënt. Het blijkt echter, dat de cliënt zelf niet altijd goed in staat is om de benodigde zorg goed te organiseren. Aan de ene kant heeft de cliënt vaak te weinig energie om zelf actief te gaan zoeken en aan de andere kant is er veel onduidelijkheid over wat er allemaal aan (oncologische) zorg mogelijk is én waar deze zorg te vinden is. De ziekte en de behandeling kunnen grote medische en psychosociale gevolgen hebben voor zowel cliënt als omgeving.

Vanuit deze behoefte is het idee ontstaan een netwerk op te zetten, en wel het Oncologie Netwerk Presikhaaf. Het Oncologie Netwerk Presikhaaf is een netwerk dat bestaat uit professionele zorgaanbieders die mensen in de regio Presikhaaf ondersteunt tijdens de verschillende fases binnen het ziekteproces van kanker. In zowel de curatieve fase, herstelperiode, palliatieve stadium als in de terminale fase kunnen disciplines binnen het netwerk mensen met kanker en hun naasten in de regio ondersteunen.
Dit netwerk heeft enerzijds als doel dat de zorgverleners rondom de oncologische cliënt op
Presikhaaf goed van elkaars competenties en specialisaties op de hoogte zijn en anderzijds dat deze
Oncologische cliënt gemakkelijker de benodigde zorg kan vinden dichtbij huis of zelfs aan huis.

Inmiddels bestaat ons netwerk uit 17 professionals die beschikken over de juiste kennis en ervaring op het gebied van oncologische zorg.

Wij hebben ook een website waar al onze deelnemers/ zorgverleners te vinden zijn.
www.oncologienetwerkpresikhaaf.nl

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!