Ga terug

Sportfysiotherapie

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van gezond bewegen. En terecht. In ons drukke bestaan schiet het sporten er nog wel eens bij in, met als gevolg een snelle achteruitgang van het uithoudingsvermogen kracht en coördinatie. Mensen die gezond willen leven, kiezen daarom bewust voor goede lichaamsbeweging. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling u veel tijd besparen. Voor vragen over uw sportblessure bent u bij het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem op het juiste adres. Het Fysiotherapeutisch Instituut heeft veel ervaring bij het revalideren van sportblessures…en al veel (top)-sporters zijn u voorgegaan.
Deskundig advies door sportfysiotherapeuten en revalidatietrainers is essentieel. Bij het Fysiotherapeutisch Instituut wordt er een revalidatieprogramma op maat gemaakt. Dit programma wordt elke training geëvalueerd en mogelijk bijgesteld.

Om uw trainingsprogramma nog efficiënter te maken trainen wij in onze trainingszaal alleen met vrije gewichten omdat dit coördinatie veel beter is en de transfer naar het dagelijks leven en sportomgeving veel makkelijker gaat. We zorgen ervoor dat we een behandel-/revalidatieplan maken en u gaan helpen om op uw oude sportniveau terug te keren.

Naast de begeleiding van mensen met een blessure kunnen we u helpen om met sporten te gaan beginnen.

Wilt u snel een afspraak maken voor deskundig advies? Neem dan nu contact met ons op.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!