Ga terug

Over ons

Fysiotherapeutische zorg op maat met de nadruk op actieve herstel en preventie.

Het Fysiotherapeutisch Instituut is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Arnhem. Onze visie is om hét Fysiotherapeutisch Instituut in de regio Arnhem zijn waar we werken aan uw herstel en preventie.
Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk behandeld wordt. U staat met uw klacht(en) bij ons centraal. Dit betekent dat we de best mogelijke fysiotherapeutische zorg inzetten om u zo deskundig mogelijk te helpen met uw klachten. Dit betekent dat u kunt worden behandeld door verschillende fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in zijn of haar vakgebied. Wij werken als team gezamenlijk aan uw herstel en preventie.
Wij helpen mensen in alle situaties die persoonlijke fysiotherapeutische zorg nodig hebben door middel van beweging en bewustzijn. Daarnaast hebben we ook aandacht voor uw persoonlijke situatie.

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en behandelmethodes en onze resultaten zijn uitstekend te noemen waardoor onze patiënten zeer tevreden zijn.

Het Fysiotherapeutisch Instituut staat voor een actieve aanpak. Om de beste resultaten te behalen vragen wij uw actieve inzet om uw doel te bereiken. De diverse behandelprogramma’s kunnen alleen succesvol zijn als u bereid bent om u voor de volle 100% in te zetten. Daarom zijn oefeningen thuis een belangrijk onderdeel van het behandelplan. Het is mogelijk om uw persoonlijk revalidatie en oefeningprogramma online te bekijken, thuis of waar u ook bent.
Wilt u graag een afspraak maken met bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een sportfysiotherapeut of een Manueel Therapeut, maak hier een afspraak.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!

Fysiotherapie-Arnhem

 

Wij hebben 30 april te horen gekregen dat we onze fysiotherapeutische zorg, veilig en verantwoord, mogen gaan opstarten. Daarom gaan wij woensdag 6 mei na Bevrijdingsdag weer open. In eerste instantie zal de fysiotherapie gericht zijn op mensen die toenemende of aanhoudende klachten hebben die door oefeningen, rust en medicatie niet verdwijnen.

Wij hebben onze praktijk zo ingericht dat we zoveel mogelijk voldoen aan de eisen van het RIVM. Daarnaast willen wij u vragen om met een aantal zaken rekening te houden voordat u naar onze praktijk komt.

  • Heeft u griep en of verkoudsheidsklachten blijft u dan thuis
  • Houd rekening met anderen en houd zoveel mogelijk 1,5 m afstand.
  • Kom op tijd. Maximaal 5 minuten voordat de behandeling begint
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Kom alleen. Er kunnen uitzonderingen zijn om met iemand anders te komen bijvoorbeeld bij taalproblemen of bij kinderfysiotherapie.
  • Bij hoesten en/of niezen gebruik papieren zakdoekjes. Deze kunt u na gebruik in de afgesloten pedaalemmer werpen
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de trainingszaal zonder begeleiding van een fysiotherapeut.
  • Als u komt trainen, kom dan omgekleed naar de praktijk
  • Neem zelf een grote handdoek mee
  • Wanneer u een apparaat of gewichten gebruikt heeft, zou u deze dan willen schoonmaken met de daarvoor bestemde middelen die in de trainingszaal aanwezig zijn? Desinfectiemiddel en papieren doekjes. Deze kunt u na gebruik in de afgesloten pedaalemmer werpen

Bij voorkeur maakt u een afspraak via:
E-mail: info@fysio-instituut.nl
Telefoon: 026-3610057