Ga terug

Menstruatietape

Veel vrouwen hebben vaak vlak voor of tijdens de menstruatie last van vervelende klachten: Buikpijn, hoofdpijn en in sommige gevallen ook misselijkheid of overgeven. Met het aanbrengen van kinesiotape op de juiste plaats kunnen de klachten aanzienlijk verminderd worden. Door de elastische eigenschappen die gelijk staan aan de rekbaarheid van de huid, worden de zenuwbanen die een directe relatie hebben met de baarmoeder, via een natuurlijke weg beïnvloed. Wanneer uw klachten tijdens de menstruatie licht van aard zijn kan de tape de klachten volledig wegnemen. Bij zwaardere klachten kan de tape de klachten tot een aanvaardbaar niveau worden teruggebracht.

De tape wordt over het algemeen aangebracht op het moment dat de eerste menstruatieklachten zich voordoen. Dit kan al een tot twee dagen voor de menstruatie zijn.

De duur van het tapegebruik varieert meestal van 1 tot 3 dagen. Langer gebruik van de tape is geen probleem en kan geen kwaad.

Wilt u meer informatie over het gebruik van Menstruatietape en wilt u graag een gratis proefbehandeling? Neem dan contact op met het Fysiotherapeutisch Instituut.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!