Word actief en blijf gezond

Word actief en blijf gezond

Word actief!….
Bewegen is zeer belangrijk voor een gezonde levensstijl, mits het op een verantwoorde wijze gebeurt. Of het nu gaat om het herstel van een blessure, het voorkomen daarvan of het verbeteren van uw lichamelijke conditie, het Fysiotherapeutisch Instituut is uw specialist in bewegen. Daarom stellen wij samen met u een optimaal trainingsprogramma samen dat is afgestemd op uw vooraf gestelde bewegingsbehoefte en trainingsdoelen. (verbeteren van coördinatie/core stability, conditie, kracht).

…..en blijf gezond:
Bewegen is erg belangrijk om gezond te zijn en te blijven. U kunt met de training uw belastbaarheid verhogen zodat u blessures in de toekomst kunt voorkomen.

Samen gaan we werken aan uw gezondheid in een prettige trainingsomgeving. Geen grote sportzaal zonder begeleiding en overzicht maar een up-to-date overzichtelijke trainingszaal waar we met een maximale groep van 8-10 personen kunnen trainen. Dit om persoonlijke aandacht te garanderen.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!