Wim Jonkman

Naam: Wim Jonkman

Opleiding: (Manuele)fysiotherapeut

Jaar van afstuderen: 1985

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 1985

Eerdere werkzaamheden

* van 1 juli 1985 tot 1 januari 1989 in loondienst * vanaf 1 januari 1989 lid van de maatschap Het Fysiotherapeutisch Instituut Algemeen management van de praktijk( samen met Elbert van Ruller) Voorzitter Stichting Huisvesting Gezondheidscentrum Presikhaaf

Opleidingen / Interesses

Mijn werkzaamheden op de praktijk richten zich vooral op de manuele therapie met speciale interesses op het gebied van de bovenste lichaamshelft en hoofdpijn. Daarnaast maak ik gebruik van neurale mobiliseringen volgens Butler en cranio fasciale technieken. Naast bovenstaande specialisaties liggen mijn interesses op het gebied van de behandeling van sporters, waarbij mijn kennis binnen de manuele en sportfysiotherapie goed samen komen bij de behandeling van specifieke klachten.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!