Marloes Brugman

Naam: Marloes Brugman

Opleiding: Fysiotherapeut

Jaar van afstuderen: 2023

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 2023

Opleidingen / Interesses

Ik ben sinds juli 2023 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Thim van der Laan. Tijdens mijn afstudeerfase heb ik al een half jaar kennis mogen maken met deze altijd gezellige praktijk in Presikhaaf. En ben ik ook snel na mijn afstuderen hier aan de slag gegaan.

Van nature ben ik erg leergierig en begin ik, per september 2023, de studie manuele therapie aan de SOMT. Ik hoop door middel van deze studie nog meer mensen te kunnen helpen met (complexere) vraagstukken.

Ik houd mij voornamelijk bezig met klachten rondom de wervelkolom, knie en enkel. Mijn visie als fysiotherapeut is om samen eerst een goede basis neer te zetten waarna ik jou de tools mee kan geven om ook zelf aan de slag te gaan om de bestaande klacht aan te pakken. Want samen kunnen wij werken aan jouw hulpvraag.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?