Hugo Helmes

Naam: Hugo Helmes

Opleiding:

Jaar van afstuderen: 1998

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 2023

Eerdere werkzaamheden

1990-heden: radiodiagnostisch laborant Rijnstate, arbeidsreïntegratie fysiotherapeut en bewegingsdeskundige, psychosomatisch fysiotherapeut meerdere praktijken, docent fysiotherapie HvA en docent Social Work HAN, momenteel docent en eigenaar opleiding psychosomatische therapie (IPT)

Opleidingen / Interesses

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om mensen met een gezondheidsprobleem, wat vaak meerdere redenen kan hebben, te begeleiden. Ik kan je helpen zoeken naar de achterliggende oorzaken waarom de klachten niet over gaan je je hiermee verder helpen.

Ik begeleid mensen die last hebben van stress-gerelateerde lichamelijke en emotionele klachten, en hen die lichamelijke klachten hebben (ook mede door een aandoening) en hiermee beter willen leren omgaan.

Ik maak graag gebruik van elementen uit de ACT, mindfulness, gedragscognitieve therapie, adem en ontspanning therapie en haptisch- en lichaamsgericht werken.

Je kan bij mij o.a. leren oefenen met adem en ontspanning of opnieuw het bewegen en je belastbaarheid en je vertrouwen in eigen kunnen weer opbouwen. Ik kan je coachen rondom je stressbronnen en/of je kwetsbaarheid.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?