Björn Wegman

Naam: Björn Wegman

Opleiding: Sportfysiotherapeut

Jaar van afstuderen: 2000

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 2003

Eerdere werkzaamheden

2000-2001 Waarneming Fysiotherapeutisch Instituut 2001-2003 Fysiotherapeut bij Praxis Simons / Pijnappel (Kessel, Duitsland.) 1998-2000 Fysiotherapeut bij Nijmegen Tigers IJshockey 2001-2003 Fysiotherapeut bij BVO Vitesse

Opleidingen / Interesses

Bij het Fysiotherapeutisch Instituut houd ik mij als sportfysiotherapeut vooral bezig met de revalidatie van enkel, knie, rug en schouder van sporters en mensen met belastbaarheidsproblemen. Daarvoor heb ik diverse ondersteunende cursussen gedaan zoals mulligan mobilisaties, core stability training, sportvoeding en neurale mobilisaties Daarnaast train ik mensen met Cardiovasculaire klachten. Dit betekent dat ik mensen begeleid die hulp nodig hebben na een hartoperatie nadat ze in het ziekenhuis het revalidatietraject hebben doorlopen. Ook begeleid ik mensen met Claudicatio Intermittens. Deze klachten worden in de volksmond etalagebenen genoemd. Naast deze trainingsvaardigheden ligt mijn interesse ook op het gebied van kinesiotaping. Sinds 2001 werk ik al met deze vorm van taping bij klachten zoals spierblessures, gewrichtsklachten, maar ook bij bijvoorbeeld hielspoor, hooikoorts en menstruatieklachten zijn de resultaten zijn soms nog steeds verbluffend.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!