Ga terug

Neurale mobilisaties

Neurale mobilisaties is een behandelmethode die is ontwikkeld door David Butler in Australië en kan onderdeel uitmaken van onze fysiotherapeutisch- en / of manueel therapeutische behandeling. Een aantal van onze fysiotherapeuten heeft zich in deze behandelmethode gespecialiseerd. Het doel van deze behandeling is het opsporen van problemen in bewegen van de zenuwen en de behandeling hiervan. Onze therapeuten zullen u persoonlijk en deskundig uitleg geven over waar eventuele knelpunten in de zenuwen zich bevinden. Een zenuw moet zich namelijk kunnen bewegen in het lichaam omdat een zenuw niet kan worden uitgerekt. Wanneer er ergens een druk op de zenuw komt kan de zenuw niet meer goed door bijvoorbeeld uw arm of been bewegen, waardoor de zenuw pijn gaat geven in zijn verloop in uw ledematen.

Klachten door zenuwen kan een gevolg zijn van verwonding, trauma, of vele jaren van slechte houding (zoals vaak het geval is met nek en arm pijn). De neurale mobilisering verbeterd het bewegen van het zenuwweefsel via een specifieke, zachte beweging die door de therapeut op de betreffende zenuw wordt toegepast.

Als u meer informatie wilt over deze vorm behandelen kunt u contact opnemen met het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!