Ga terug

Mc Kenzie

Mc Kenzie therapie is in de jaren 50 ontwikkeld door de nieuw zeelandse fysiotherapeut Robin Mc kenzie. Voor 80% van de a-specifieke lage rugklachten is geen duidelijke oorzaak aan te geven. Het zijn juist deze klachten waar onze Mc Kenzie therapeut mee aan de slag gaat. Door uw klachten deskundig te onderzoeken kan de Mc Kenzie specialist van het Fysiotherapeutisch Instituut bepalen welke factoren van invloed zijn op uw klachten. In overleg wordt dan een passend trainingsprogramma samengesteld en krijgt u heldere instructies en adviezen om thuis mee aan de slag te gaan. De oefeningen zijn erop gericht om de structuur en stofwisseling van de weken delen van de onderrug inclusief de tussenwervelschijf te verbeteren.

Het concept is erop ontwikkeld om zelfstandig uw rugklachten te lijf te gaan en kan bij het Fysiotherapeutisch Instituut onderdeel uitmaken van een behandeling. Wilt u meer informatie over Mc Kenzie therapie neem dan contact met ons op.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!