Revalidatiecentrum Arnhem

Revalidatiecentrum Arnhem

Bent u op zoek naar een revalidatiecentrum in Arnhem? Dan bent u bij Het Fysiotherapeutisch Instituut in Arnhem aan het goede adres. Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk behandeld wordt. U staat met uw klacht(en) bij ons centraal. Dit betekent dat we de best mogelijke fysiotherapeutische zorg inzetten om u zo deskundig mogelijk te helpen met uw klachten.

Wanneer een revalidatiecentrum opzoeken?

Het Fysiotherapeutisch Instituut is gespecialiseerd in het revalideren van diverse aandoeningen. Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk wordt gerevalideerd. Elke aandoening vraagt om een andere aanpak en staat u met uw klacht bij ons centraal. Wij zorgen dat er een deskundig team van fysiotherapeuten wordt samengesteld dat gezamenlijk werkt aan uw revalidatie.

Revalidatiecentrum Arnhem - fysiotherapie Arnhem

Over ons

We bieden een compleet team van fysiotherapeutische specialisten om mogelijk te maken dat elk individu voor elke mogelijke fysiotherapeutische indicatie preventief of middels revalidatie bij ons terecht kan. Door al deze fysiotherapeutische specialisaties onder één dak aan te bieden kunnen we inwoners van de regio Arnhem voorzien van de juiste persoonlijke begeleiding. We blijven onze kennis middels scholing en training ontwikkelen waarbij ook de nieuwste technologieën gebruikt worden om onze visie waar te maken. U vindt ons op de Volkerakstraat in Arnhem. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn ook ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Revalidatiecentrum Arnhem - fysiotherapie Arnhem