Fysiotherapie Thuis

Wanneer u door ziekte of als gevolg van een operatie niet in staat bent om naar het Fysiotherapeutisch Instituut te komen, kunnen wij naar u toekomen om u thuis te behandelen. De fysiotherapie is erop gericht om uw klachten te verminderen en uw zelfstandig functioneren te vergroten. Zodra dat mogelijk is, zullen we bij voorkeur, de revalidatie in de praktijk voortzetten, aangezien de behandelmogelijkheden en –middelen daar beter zijn dan bij u thuis. Een ander doel kan ook zijn het handhaven van het functioneren in de thuissituatie…..dit betekent dat we kunnen helpen om thuis te kunnen blijven wonen.

Het Fysiotherapeutisch Instituut is gespecialiseerd in het behandelen aan huis. Afhankelijk van uw klachten zullen wij onze specifieke fysiotherapeutische expertise van ons team inzetten op het gebied van onder andere: revalidatie, behoud van zelfstandigheid en valpreventie.

Klachten die wij veel behandelen aan huis zijn:

  • Revalidatie na een nieuwe knie of heup
  • Loopproblemen
  • Acute rugklachten:
  • Hernia (HNP)
  • Spierziekten: (bijvoorbeeld MS (Multiple Sclerose), ALS(Amyotrofische Lateraal Sclerose)
  • Revalidatie na een beroerte / CVA
  • Eerste behandelingen na een operatie…op het moment dat u niet in staat bent naar onze praktijk te komen

Voor behandeling aan huis heeft u een verwijzing van een arts nodig om aanspraak te kunnen maken op uw aanvullende verzekering.

Voor meer informatie over behandeling aan huis of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen:

telefoon: 026-3610057
email: info@fysio-instituut.nl

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!