Dry needling Arnhem

Bent u op zoek naar dry needling in Arnhem? Dan bent u bij Het Fysiotherapeutisch Instituut in Arnhem aan het goede adres. Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk behandeld wordt. U staat met uw klacht(en) bij ons centraal. Dit betekent dat we de best mogelijke fysiotherapeutische zorg inzetten om u zo deskundig mogelijk te helpen met uw klachten.

Wanneer dry needling?

Dry-Needling is een efficiënte behandelmethode bij myofasciale problematiek (pijn en stijfheid) die optreedt als gevolg van triggerpoints in spieren. Triggerpoints zijn verkrampte plekjes in een spier die naast lokale drukpijn ook vaak pijn ‘op afstand’ veroorzaken. Onze gespecialiseerde Dry-Needling fysiotherapeut zoekt naar deze plaatsen, omdat ze de hoofdoorzaak kunnen zijn van uw klachten. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Triggerpoints kunnen onder andere ontstaan door:

  • Een verkeerde beweging, verkeerde houding, ongeval, sportblessure
  • Langdurige overbelasting (computergebruik, herhaaldelijke bewegingen, sport)
  • Verkramping van spieren (bij blessures, gewrichtsklachten)
  • Langdurige immobilisatie door bijvoorbeeld gips of een sling
  • Psychologische factoren zoals stress of depressie
  • Voetafwijkingen of beenlengteverschil
  • Slaaptekort

Over ons

We bieden een compleet team van fysiotherapeutische specialisten om mogelijk te maken dat elk individu voor elke mogelijke fysiotherapeutische indicatie preventief of middels revalidatie bij ons terecht kan. Door al deze fysiotherapeutische specialisaties onder één dak aan te bieden kunnen we inwoners van de regio Arnhem voorzien van de juiste persoonlijke begeleiding. We blijven onze kennis middels scholing en training ontwikkelen waarbij ook de nieuwste technologieën gebruikt worden om onze visie waar te maken. U vindt ons op de Volkerakstraat in Arnhem. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn ook ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!