Ronne Pater

Naam: Ronne Pater

Opleiding: Fysiotherapeute

Jaar van afstuderen:

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 2017

Opleidingen / Interesses

Ik ben Ronne, en ben Fysiotherapeut sinds 2017. Nadat ik een jaartje heb gewerkt als fysiotherapeut ben ik begonnen met mijn master Bewegingswetenschappen. Tijdens deze master leer ik nog meer over alle verschillende ziektes en aandoeningen en houd ik me bezig met patiënt gericht onderzoek en innovaties. Sinds begin 2020 ben ik weer werkzaam bij het fysiotherapeutisch instituut en combineer ik het laatste deel van mijn master met het werk als fysiotherapeut in de praktijk. Ik vind het leuk om te opgedane kennis toe te passen in de praktijk en sta er voor open om nieuwe dingen te leren om jullie een zo goed mogelijke behandeling te geven! Graag tot ziens in de praktijk!

 

Opleidingen

 • Master bewegingswetenschappen i.o.
 • medical Taping

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!

Fysiotherapie-Arnhem

 

Wij hebben 30 april te horen gekregen dat we onze fysiotherapeutische zorg, veilig en verantwoord, mogen gaan opstarten. Daarom gaan wij woensdag 6 mei na Bevrijdingsdag weer open. In eerste instantie zal de fysiotherapie gericht zijn op mensen die toenemende of aanhoudende klachten hebben die door oefeningen, rust en medicatie niet verdwijnen.

Wij hebben onze praktijk zo ingericht dat we zoveel mogelijk voldoen aan de eisen van het RIVM. Daarnaast willen wij u vragen om met een aantal zaken rekening te houden voordat u naar onze praktijk komt.

 • Heeft u griep en of verkoudsheidsklachten blijft u dan thuis
 • Houd rekening met anderen en houd zoveel mogelijk 1,5 m afstand.
 • Kom op tijd. Maximaal 5 minuten voordat de behandeling begint
 • Bij binnenkomst handen desinfecteren
 • Kom alleen. Er kunnen uitzonderingen zijn om met iemand anders te komen bijvoorbeeld bij taalproblemen of bij kinderfysiotherapie.
 • Bij hoesten en/of niezen gebruik papieren zakdoekjes. Deze kunt u na gebruik in de afgesloten pedaalemmer werpen
 • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de trainingszaal zonder begeleiding van een fysiotherapeut.
 • Als u komt trainen, kom dan omgekleed naar de praktijk
 • Neem zelf een grote handdoek mee
 • Wanneer u een apparaat of gewichten gebruikt heeft, zou u deze dan willen schoonmaken met de daarvoor bestemde middelen die in de trainingszaal aanwezig zijn? Desinfectiemiddel en papieren doekjes. Deze kunt u na gebruik in de afgesloten pedaalemmer werpen

Bij voorkeur maakt u een afspraak via:
E-mail: info@fysio-instituut.nl
Telefoon: 026-3610057