Eline Nieuwenhuizen

Naam: Eline Nieuwenhuizen

Opleiding: Fysiotherapeut

Jaar van afstuderen: 2013

Werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Instituut sinds: 2015

Eerdere werkzaamheden

2013 – 2014: BrabantZorg verpleeghuis ‘De Wellen’ in Oss 2013 – 2015: Fysiotherapie praktijk ‘De Laar’ in Arnhem 2015: ‘Praktijk voor Fysiotherapie, Acupuntuur en Fysiosport Buitenlust’ in Venray

Opleidingen / Interesses

‘Ik ben in december 2015 gestart als waarnemend fysiotherapeut en zodoende aangesloten bij Het Fysiotherapeutisch Instituut. Als echte ‘allrounder’ geniet ik van alle afwisseling in klachten en mensen, met bijzondere interesse in de neuro- en orthopedische revalidatie en sportgerelateerde klachten. Ik zie het als een uitdaging om patiënten inzicht te geven een actieve rol te kunnen hebben in hun eigen herstelproces. Na mijn afstuderen in de neurorevalidatie heb ik op de revalidatie in een verpleeghuis gewerkt en veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. ‘Ik ben in december 2015 gestart als waarnemend fysiotherapeut en zodoende aangesloten bij Het Fysiotherapeutisch Instituut. Als echte ‘allrounder’ geniet ik van alle afwisseling in klachten en mensen, met bijzondere interesse in de neuro- en orthopedische revalidatie en sportgerelateerde klachten. Ik zie het als een uitdaging om patiënten inzicht te geven een actieve rol te kunnen hebben in hun eigen herstelproces. Na mijn afstuderen in de neurorevalidatie heb ik op de revalidatie in een verpleeghuis gewerkt en veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken.

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!