Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie van het Fysiotherapeutisch Instituut

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van gezond bewegen. En terecht. In ons drukke bestaan schiet het sporten er nog wel eens bij in, met als gevolg een snelle achteruitgang van het uithoudingsvermogen kracht en coordinatie. Mensen die gezond willen leven, kiezen daarom bewust voor goede lichaamsbeweging. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling u veel tijd besparen. Voor vragen over uw sportblessure bent u bij het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem op het juiste adres. Het Fysiotherapeutisch Instituut heeft veel ervaring bij het revalideren van sportblessures…en al veel (top)-sporters zijn u voorgegaan.

Deskundig advies door sportfysiotherapeuten en revalidatietrainers is essentieel. Bij het Fysiotherapeutisch Instituut wordt er een revalidatieprogramma op maat gemaakt. Dit programma wordt elke training geëvalueerd en mogelijk bijgesteld.

Om uw trainingsprogramma nog efficiënter te maken trainen wij in onze trainingszaal alleen met vrije gewichten omdat dit coördinatie veel beter is en de transfer naar het dagelijks leven en sportomgeving veel makkelijker gaat. We zorgen ervoor dat we een behandel-/revalidatieplan maken en u gaan helpen om op uw oude sportniveau terug te keren

Naast de begeleiding van mensen met een blessure kunnen we u helpen om met sporten te gaan beginnen.
Wilt u snel een afspraak maken voor deskundig advies? Neem dan nu contact met ons op.