Ga terug

Handennetwerk Rijnstate

Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem is aangesloten bij het Handennetwerk Rijnstate

Het Rijnstate handennetwerk is een initiatief van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

Patiënten met problemen aan handen en polsen kunnen terecht bij het Rijnstate Hand- en polscentrum.
Het centrum is een samenwerking tussen plastische chirurgen, orthopedische chirurgen, algemeen chirurgen, revalidatieartsen en fysio- en ergotherapeuten.
In het hand- en polscentrum komt kennis en expertise voor het behandelen van (complexe) hand- en polsaandoeningen samen.
Dat zorgt voor een snelle diagnose en een optimale behandeling. Een belangrijke succesfactor is een uitgebreide nabehandeling bij gespecialiseerde handtherapeuten in de eerstelijnspraktijk.

Doel van het netwerk is een optimale zorg voor patiënten met hand/polsproblemen verder te verbeteren en te professionaliseren.
Dit doen we door onder andere onze kennis en ervaring met elkaar te delen.
Voor de patiënt maakt het netwerk het regionale aanbod van de gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg bij hand/polsklachten inzichtelijk.

Floor Bos van het Fysiotherapeutisch Instituut Arnhem beschikt over de juiste kennis, scholing en ervaring op het gebied van hand- en polsklachten.

Aangesloten fysiotherapeut(en):

Floor Bos

Maak nu een afspraak

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Vul uw gegevens in in het formulier en de gewenste datum en het tijdstip van de afspraak. De afspraak annuleren? Geen probleem als u dat binnen 24 uur doet, anders wordt hij in rekening gebracht. Uw afspraak wordt per mail bevestigd voordat het definitief is.

Maak nu een afspraakOf bel ons +31 (0) 26 - 3610057

Wat vindt men van ons?

Onderwerp: Rugpijn

Geweldig fysio centrum met heel kundig personeel dikke 10!