Manueel therapeut Arnhem

Manueel therapeut Arnhem

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in Arnhem? Dan bent u bij Het Fysiotherapeutisch Instituut in Arnhem aan het goede adres. Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk behandeld wordt. U staat met uw klacht(en) bij ons centraal. Dit betekent dat we de best mogelijke fysiotherapeutische zorg inzetten om u zo deskundig mogelijk te helpen met uw klachten.

Wanneer een manueel therapeut bezoeken?

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Manuele therapie richt zich op het onderzoeken en behandelen van klachten die ontstaan uit stoornissen van de wervelkolom of andere gewrichten in het lichaam. Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.

Klachten die goed te behandelen zijn met manuele therapie zijn onder andere:

  • hoofd- en nekpijn
  • nek- en schouderklachten
  • rugklachten
  • kaakklachten

Manueel therapeut Arnhem - fysiotherapie Arnhem

Over ons

We bieden een compleet team van fysiotherapeutische specialisten om mogelijk te maken dat elk individu voor elke mogelijke fysiotherapeutische indicatie preventief of middels revalidatie bij ons terecht kan. Door al deze fysiotherapeutische specialisaties onder één dak aan te bieden kunnen we inwoners van de regio Arnhem voorzien van de juiste persoonlijke begeleiding. We blijven onze kennis middels scholing en training ontwikkelen waarbij ook de nieuwste technologieën gebruikt worden om onze visie waar te maken. U vindt ons op de Volkerakstraat in Arnhem. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn ook ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Manueel therapeut Arnhem - fysiotherapie Arnhem